Viva la Donna Day

Verwendag voor vrouwen getroffen door kanker
Viva la Donna is een stichting die vrouwen die kanker hebben (gehad) een hart onder de riem wil steken. Oprichtster Corinne de Haas kwam er tijdens haar zware behandelingen achter dat een moment van ontspanning positief bijdroeg aan haar herstel. Daarom besloot ze Stichting Viva la Donna op te richten en jaarlijks op 29 mei een verwendag te organiseren voor alle dappere vrouwen die getroffen zijn door kanker. Tijdens deze Viva la Donna Day kunnen deze vrouwen weer even tot rust komen en ontspannen. Want dat is het doel van

Stichting Viva la Donna: vrouwen getroffen door kanker weer laten stralen!
Honderden beautyprofessionals door heel Nederland werken mee aan de verwendag. Zij bieden belangeloos diverse verwenbehandelingen aan.

Het Viva la Donna-initiatief ondersteun ik van harte. Ik ben dankbaar dat ik gezond ben en koester dat. Van daaruit draag ik graag bij aan het welbevinden van anderen. Bel of mail voor een verwenbehandeling naar 0497-530400 of info@voetreflex-eersel.nl

Voor meer informatie over Viva la Donna: www.vivaladonna.nl

12 mei 2011