Internationale Reflexzone Week

Zwanger of net bevallen?
In de Internationale Reflexzone Week sta jij centraal!

Van 17 t/m 24 september kunnen zwangere vrouwen en net bevallen moeders gratis kennismaken met de natuurlijke werking van voetreflex.

Zwanger zijn is bijzonder. Het is belangrijk dat je in die bijzondere periode goed in je vel zit. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor de ontwikkeling van je kindje. Voetreflex helpt klachten tijdens de zwangerschap te verlichten en ondersteunt je wanneer het zwaar is. Maar ook zonder klachten biedt het een moment van ontspanning, een moment voor jezelf, een goede voorbereiding op wat komen gaat. Na de bevalling stimuleert voetreflex je op natuurlijke wijze om te herstellen en weer in balans te komen.

Voetreflex Eersel biedt in de Internationale Reflexzone Week gratis korte kennismakingsbehandelingen aan voor zwangeren en net bevallen moeders, op maandagavond 19 september voor cliƫnten van Verloskundigenpraktijk In de Kempen in de praktijk in Hapert.

De hele actieweek geldt een speciaal kortingstarief van 50% voor een uitgebreide behandeling in de praktijk van Voetreflex Eersel.

Mail voor een afspraak naar info@voetreflex-eersel.nl of bel telnr. 0497-530400.

16 augustus 2011