Eind mei weer Viva la Donna Dag!

Viva la Donna Day 2012  –  Gratis verwendag voor vrouwen met kanker

Voor een gezonde leefstijl is het belangrijk om af en toe een moment voor jezelf te nemen. Nog belangrijker wordt dit echter, wanneer je langdurig ziek bent. Daarom organiseert Stichting Viva la Donna ieder jaar de Viva la Donna Day voor vrouwen die getroffen zijn (geweest) door kanker.

Ook dit jaar zetten honderden schoonheidssalons en wellnesscentra weer op en rond 29 mei hun deuren open voor deze vrouwen. Door behandelingen en workshops als massages, yogalessen en visagie krijgen zij weer de kracht en positiviteit die ze zo hard nodig hebben om hun ziekte te lijf te kunnen gaan.

Viva la Donna oprichtster Corinne de Haas kwam er tijdens haar zware behandelingen achter dat een moment van ontspanning positief bijdroeg aan haar herstel. Daarom besloot ze Stichting Viva la Donna op te richten en jaarlijks een verwendag te organiseren voor alle dappere vrouwen die getroffen zijn door kanker. Tijdens deze Viva la Donna Day kunnen deze vrouwen weer even tot rust komen en ontspannen. Want dat is het doel van Stichting Viva la Donna: vrouwen getroffen door kanker weer laten stralen!

De deur van mijn praktijk Voetreflex Eersel staat op dinsdag 29 mei wagenwijd open voor Viva la Donna-vrouwen. Met een ontspannende voetreflexmassage hoop ik hen een moment van rust en ontspanning te geven, een moment voor henzelf. Een steuntje in de rug wanneer je wereld op z’n kop staat.

Een afspraak maken kan via 0497-530400 of info@voetreflex-eersel.nl. Zie ook www.vivaladonna.nl.

Van harte welkom!

8 mei 2012