Internationale Reflexzoneweek 2014

Je hormonen in balans met reflexzonetherapie.

Dit jaar staat de internationale reflexzoneweek van 22 – 27 september in het teken van hormonen.

Hormonen zijn stofjes die je lichaam zelf aanmaakt en allerlei functies van je lichaam regelen en processen beïnvloeden. Het zijn boodschapperstoffen die door hormoonklieren worden aangemaakt en via de bloedbaan aan de doelcellen of organen worden afgegeven.

Hormonen zijn betrokken bij vele processen en functies in je lichaam, o.a. bij de voortplanting, bij de stofwisseling, de groei, de spijsvertering; maar ook bij gedrag, gevoel en emoties, zoals bij stress of depressie. Problemen met de hormonen kunnen daarom voor veel verschillende klachten en verschijnselen zorgen. Denk aan schildklierziektes, suikerziekte, groeiproblemen, maar ook aan menstruatieproblemen, zwangerschaps- en overgangsklachten, onvruchtbaarheid, stress, depressie.

Het is dus heel belangrijk dat je hormonen in balans zijn.

Reflexzonetherapie is een behandelmethode die zeer positief kan werken in het proces om het hormoonstelsel in balans te brengen. Reflexzonetherapie stimuleert het herstel van het natuurlijk evenwicht in het lichaam waardoor je lijf weer evenwichtig gaat functioneren. De ervaring leert dat hormonale klachten aanzienlijk kunnen verminderen met reflexzone therapie.

AANBIEDING: maak in de reflexzoneweek een afspraak voor een behandeling met 25% korting.

18 september 2014