Week v/d Reflexzonetherapie in teken van PIJN

 

Pijn, en zeker chronische pijn, is een veel voorkomend en akelig gezondheidsprobleem.

De Internationale Week van de Reflexzonetherapie staat dit jaar in het teken van Omgaan met Pijn. In de week van 18 tot 24 september zal aan dit thema door veel reflexzonetherapeuten extra aandacht worden besteed.

 

Reflexzonetherapie is een behandelmethode die zeer positief kan werken in het proces om het lichaam meer in balans te brengen. Reflexzonetherapie stimuleert het herstel van het natuurlijk evenwicht in het lichaam waardoor je lijf weer evenwichtiger gaat functioneren, het biedt een natuurlijke weg naar herstel en meer balans.

Reflexzonetherapie laat positieve effecten zien op de kwaliteit van leven, bij stress, angst en pijn. De methode is veilig en heeft geen bijwerkingen. Een gerichte massageprikkel stimuleert het brein en het zenuwstelsel om weer in balans te komen. Hierdoor kunnen pijnklachten verminderen, waardoor de kwaliteit van leven kan verbeteren. Een reflexzonetherapeut neemt de tijd voor je en heeft aandacht voor zowel het lichamelijke als emotionele welbevinden vanuit een holistische benadering.

 

De kosten van de reflexzonetherapie worden voor een groot gedeelte vergoed.

door de ziektekostenverzekeraars, mits aanvullend verzekerd en de therapeut aangesloten is bij een erkende beroepsvereniging.

Meld je je deze week aan als nieuwe cliënt in dit kader, dan krijg je de tweede behandeling gratis. Welkom!

15 september 2017