Week van de Reflexzontherapie 2018 – thema Kanker

Internationale Week van de Reflexologie 2018
REFLEXZONETHERAPIE EN KANKER

Van 24 tot 30 september 2018 vindt op wereldniveau de Internationale Week van de Reflexologie plaats. In deze week wordt aandacht geschonken aan één bepaald thema. De Vereniging van Nederlandse Reflexzone Therapeuten (VNRT) heeft voor 2018 het thema ‘kanker’ gekozen.
Reflexzonetherapie laat positieve effecten zien op de kwaliteit van leven van (ex)kankerpatiënten. De massage geeft de patiënten rust en ontspanning, wat basisvoorwaarden voor het lichaam zijn om zich te kunnen herstellen. De massages stimuleren het zelfgenezend vermogen van het lichaam, ontspannen het lichaam en verbeteren de doorbloeding. Hierdoor worden de gifstoffen sneller uit het lichaam verwijderd en kunnen de bijwerkingen zoals misselijkheid, vermoeidheid en duizeligheid verminderen. De methode is veilig en heeft geen bijwerkingen.

Therapeuten van de VNRT geven in deze speciale week bij inloophuizen in Nederland een presentatie over reflexzone therapie, gevolgd door korte ontspanningsmassages.
Tijdens de presentatie zal met name aandacht worden gegeven aan: Wat is Reflexzonetherapie? Wat kun je er mee bereiken? Wat is de toegevoegde waarde?
De presentatie wordt gevolgd door een korte ontspannende reflexzone massage voor de aanwezigen.

Bent u niet in de gelegenheid om een presentatie bij te wonen, en wilt u wel kennis maken met reflexzonetherapie, neem dan contact met me op, of zoek een reflexzonetherapeut in uw omgeving op de site www.vnrt.nl.

27 september 2018